Horoscop astazi

Zodiac azi

Horoscop Berbec azi 9 decembrie 2021

Relaxare

Horoscop zilnic 9 decembrie Berbec. E timpul să mai fii și solo, și nu neapărat din punct de vedere romantic, nuanțează horoscopul zilnic Berbec. Va urma o perioadă foarte tumultuoasă din toate punctele de vedere și ai nevoie de toată relaxarea de acum.

Horoscop Taur azi 9 decembrie 2021

Prieteni

Horoscop zilnic 9 decembrie Taur. Horoscopul de azi Taur spune că este cazul să iei o pauză de la carieră pentru prietenii tăi dragi. Concentrează-te mai ales pe acei oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult și care dau semne să se fi îndepărtat de tine sau de gașcă.

Horoscop Gmeni azi 9 decembrie 2021

Impresie

Horoscop zilnic 9 decembrie Gemeni. Predicțiile pentru zodia Gemeni azi sunt de părere că ai șansa să impresionezi un om foarte important de la locul tău de muncă. Adu-ți aminte care sunt visele tale, dar și obiectivele zilei, și pregătește-te să cucerești cu zâmbetul pe buze!

Horoscop Rac azi 9 decembrie 2021

Univers

Horoscop zilnic 9 decembrie Rac. Zodiacul de azi Rac subliniază faptul că este cazul să îți extinzi orizonturile. Deschide-ți universul interior făcând ceva ce te va îmbogăți din punct de vedere intelectual și sufletesc: vei simți acum cât de frumoasă e viața!

Horoscop Leu azi 9 decembrie 2021

Interior

Horoscop zilnic 9 decembrie Leu. E cazul să arunci o privire, chiar dacă dură și aspră, în propriul interior. Fii lucidă și acceptă o greșeală pe care o tot comiți de ceva vreme dacă vrei să treci la rectificarea sa. Zodiacul zilnic Leu accentuează importanța acestui fapt.

Horoscop Fecioara azi 9 decembrie 2021

Recalibrare

Horoscop zilnic 9 decembrie Fecioară. E timpul să recalibrezi câteva dintre relațiile tale cele mai apropiate, insistă horoscopul zilnic Fecioară. Cu cât amâni mai mult acest proces, cu atât îți va fi mai greu să aduci echilibrul în cadrul acestor legături. Din păcate în ultima vreme ai dat prioritate egoismului.

Horoscop Balanta azi 9 decembrie 2021

Sănătate

Horoscop zilnic 9 decembrie Balanță. Micile gesturi care îți îmbunătățesc starea de sănătate sunt mai mult decât recomandate acum, estimează predicțiile pentru zodia Balanță azi. Privește în ansamblu tot ceea ce îți asigură starea de bine (alimentația, sportul, armonia emoțională și spirituală, volumul de muncă) și ia deciziile necesare.

Horoscop Scorpion azi 9 decembrie 2021

Dorințe

Horoscop zilnic 9 decembrie Scorpion. Nu te gândi azi numai la nevoile tale, ci și la dorințe, spune zodiacul de azi Scorpion. Universul te îndeamnă să faci ceva ce îți place, chiar (și mai ales) dacă nu îți va aduce niciun beneficiu direct în afara stării de bucurie.

Horoscop Sagetator azi 9 decembrie 2021

Rădăcini

Horoscop zilnic 9 decembrie Săgetător. Rădăcinile sunt extrem de importante pentru fiecare dintre noi, insistă horoscopul de azi Săgetător. Gândește-te azi la cine ai fost și ce loc ocupă acea persoană în cea care ai devenit. Vei ajunge la niște concluzii interesante.

Horoscop Capricorn azi 9 decembrie 2021

Goană

Horoscop zilnic 9 decembrie Capricorn. Viața ta o ia la goană azi, e de părere zodiacul zilnic Capricorn. Ritmul se va precipita și la un moment dat vei avea impresia că nu mai poți ține pasul cu toate aceste schimbări. Ai însă un pic de încredere!

Horoscop Varsator azi 9 decembrie 2021

Fundamente

Horoscop zilnic 9 decembrie Vărsător. Ești sfătuită de către horoscopul zilei de astăzi Vărsător să te întorci la fundamentele vieții tale financiare. Ai plătit tot ce trebuie plătit? Cheltui mai mult decât trebuie? O analiză rece și lucidă e tot ce îți trebuie acum.

Horoscop Pesti azi 9 decembrie 2021

Egoism

Horoscop zilnic 9 decembrie Pești. În timp ce unele semne sunt sfătuite să fie mai egoiste, ție ți se recomandă exact contrariul, spune horoscopul zilnic Pești. Ai mare nevoie să îți prioritizezi dorințele acum; dacă nu pentru tine, măcar pentru ceilalți.