Horoscop astazi

Zodiac azi

Horoscop Berbec azi 1 martie 2021

Greșeală

Horoscop zilnic 1 martie Berbec. Prima zi de primăvară vine cu câteva inconveniente pe plan profesional. E posibil să constați că ai făcut o greșeală la un proiect sau că ai înțeles altfel decât trebuia un proiect. Nu îți face sânge rău, totul poate fi reparat.

Horoscop Taur azi 1 martie 2021

Încredere

Horoscop zilnic 1 martie Taur. Soarele în Pești intră în legătură cu Pluto azi, ceea ce îți poate eroda încrederea în tine. Simți că nu ești capabilă de nimic (și ești atât de departe de adevăr) și tinzi să amâni orice proiecte și să procrastinezi la greu. Ține însă cont că responsabilitățile se vor aduna până ce riscă să devină copleșitoare.

Horoscop Gmeni azi 1 martie 2021

Împrumut

Horoscop zilnic 1 martie Gemeni. Horoscopul zilei nu îți surâde deloc din punct de vedere financiar. Ai probleme cu un împrumut la bancă sau poate cu un card de credit. Înarmează-te cu răbdare fiindcă se pare că îți va lua ceva ca să rezolvi această problemă supărătoare.

Horoscop Rac azi 1 martie 2021

Neînțelegeri

Horoscop zilnic 1 martie Rac. Deși e sărbătoarea primăverii, astrele au prezis pentru zodia Rac neînțelegeri în iubire. Evită discuțiile în contradictoriu atât cu partenerul de viață, dar și cu restul familiei. Azi ești mai dornică să fii cea care are dreptate decât cea care se îngrijește de ceilalți.

Horoscop Leu azi 1 martie 2021

Bani

Horoscop zilnic 1 martie Leu. Din păcate, prima zi a lui martie vine cu vești proaste pe plan financiar. Constați că îți lipsesc niște bani sau poate că primești mai puțin la salariu. Deși în cele din urmă vei reuși să rezolvi problema, vei avea ceva de pătimit până atunci. Încearcă să te stresezi cât mai puțin.

Horoscop Fecioara azi 1 martie 2021

Presupuneri

Horoscop zilnic 1 martie Fecioară. Astrele te sfătuiesc ca azi să eviți să faci presupuneri. Ești tentată ca de fiecare dată să ajungi la concluzia greșită și să provoci suferință cu atitudinea ta. Nu crede decât în faptele obiective și nu îți da sub nicio formă cu părerea.

Horoscop Balanta azi 1 martie 2021

Flexibilitate

Horoscop zilnic 1 martie Balanță. Astrele au prezis pentru zodia Balanță o zi plină de evoluții neașteptate. Aproape niciunul dintre planurile pe care ți le-ai făcut cu atâta grijă nu va avea sorți de izbândă. Acceptă acest lucru și dă dovadă de cât mai multă flexibilitate.

Horoscop Scorpion azi 1 martie 2021

Singurătate

Horoscop zilnic 1 martie Scorpion. Horoscopul zilei nu îți surâde deloc în dragoste. Dacă stabilești o primă întâlnire, aceasta nu se va mai putea concretiza, dar nici relațiile închegate nu vor avea deloc o zi armonioasă. Cel mai bine este să stai singură, tu cu tine, azi.

Horoscop Sagetator azi 1 martie 2021

Reparații

Horoscop zilnic 1 martie Săgetător. Astrele nu au prezis pentru zodia Săgetător o zi prea favorabilă din punct de vedere financiar. Bugetul îți va fi compromis de un obiect care se strică în casă. Nu va fi necesară o achiziție nouă, dar reparațiile te vor costa ceva.

Horoscop Capricorn azi 1 martie 2021

Comunicare

Horoscop zilnic 1 martie Capricorn. Astrele au prezis pentru zodia Capricorn o greșeală care te poate costa scump în comunicare. Ai grijă cui dai reply la mail-uri sau pe cine suni din greșeală și verifică orice fel de corespondență trimisă, fizică sau electronică. Poți ajunge la adevărate catastrofe.

Horoscop Varsator azi 1 martie 2021

Achiziție

Horoscop zilnic 1 martie Vărsător. Ai făcut recent o achiziție care acum ți se pare inutilă și deplângi banii pierduți? Azi poți repara ceva, făcând retur la ce poate fi dat înapoi sau reușind să vinzi mai departe ce nu îți place. Pur și simplu păstrează-ți opțiunile deschise!

Horoscop Pesti azi 1 martie 2021

Job

Horoscop zilnic 1 martie Pești. Dacă ai ajuns la concluzia că nu ești plătită pe măsura eforturilor tale sau că talentele nu îți sunt recunoscute, azi poți face ceva în acest sens. Caută joburi noi, eventual dintr-un alt domeniu, care te interesează, sau actualizează-ți CV-ul. Norocul îți surâde dacă riști!