Horoscop astazi

Zodiac azi

Horoscop Berbec azi 9 decembrie 2022

Seriozitatea

Horoscop zilnic 9 decembrie 2022 Berbec. Dacă îți dorești siguranță în dragoste, e cazul să îți schimbi și tu atitudinea, insistă horoscopul zilnic Berbec. Deschide-te în dragoste și lasă-l pe celălalt să vadă că ai intenții serioase. 

Horoscop Taur azi 9 decembrie 2022

Vacanță

Horoscop zilnic 9 decembrie 2022 Taur. Horoscopul de astăzi Taur te îndemnă să cauți destinații pentru vacanță. Pentru că dragostea își „bagă și ea coada”, e recomandat să alegi locuri în care să te poți simți bine alături de iubit sau în care să crească șansa de a-ți găsi un partener.

Horoscop Gmeni azi 9 decembrie 2022

Joc

Horoscop zilnic 9 decembrie 2022 Gemeni. Horoscopul zilei de astăzi Gemeni te sfătuiește să încetezi să te mai joci cu sentimentele bărbatului pe care îl placi. L-ai ținut pe jar și cu siguranță a savurat acest lucru, dar acum are mare nevoie să fie sigur de dragostea ta.

Horoscop Rac azi 9 decembrie 2022

Oficial

Horoscop zilnic 9 decembrie 2022 Rac. Relația ta se îndreaptă cu pași siguri spre un angajament oficial? Venus în Capricorn îl susține din toată inima. Nu te teme, se pare că perspectivele sunt mai mult decât favorabile, e de părere zodiacul zilnic Rac.

Horoscop Leu azi 9 decembrie 2022

Sănătate

Horoscop zilnic 9 decembrie 2022 Leu. Predicțiile pentru zodia Leu azi accentuează nevoia de a avea grijă de corpul tău. Pune sănătatea pe primul plan, căci îți va da o energie ieșită din comun. Astfel îți vei îmbunătăți și relațiile cele mai dragi și poți ajunge în situația de a te îndrăgosti sau de a avansa în carieră.

Horoscop Fecioara azi 9 decembrie 2022

Datorie

Horoscop zilnic 9 decembrie 2022 Fecioară. Nu are rost să te mai chinui mult făcând ceea ce nu îți place. Datoria e sfântă pentru tine, dar sacră ar trebui să fie și starea ta de fericire și de mulțumire, insistă zodiacul zilnic Fecioară.

Horoscop Balanta azi 9 decembrie 2022

Intimitate

Horoscop zilnic 9 decembrie 2022 Balanță. Deși tu ești una dintre cele mai sociabile semne, să știi că acum intimitatea unui cămin este exact ce îți trebuie. Chiar dacă nu îți surâde să stai și să ronțăi dulciuri pe canapea, poți organiza o cină delicioasă la care să îți chemi amicii, spune zodiacul de azi Balanță.

Horoscop Scorpion azi 9 decembrie 2022

Aplicații

Horoscop zilnic 9 decembrie 2022 Scorpion. Aplicațiile și online-ul fac dragostea mai strălucitoare acum, spune horoscopul zilnic Scorpion. Chiar dacă nu intri în mod normal pe Tinder, acum poți avea surprize plăcute. Ai grijă însă să nu frângi inimi!

Horoscop Sagetator azi 9 decembrie 2022

Stabilitate

Horoscop zilnic 9 decembrie 2022 Săgetător. Horoscopul de azi Săgetător prevestește că va trebui să dai exuberanța în dragoste pe stabilitate. Acum e mai important să știi că cei din jur te iubesc și ar face orice pentru tine, așa ca tine, decât să te joci cu inimile.

Horoscop Capricorn azi 9 decembrie 2022

Selectiv

Horoscop zilnic 9 decembrie 2022 Capricorn. Zodiacul zilnic Capricorn insistă că ar trebui să fii la fel de selectivă în viața ta amoroasă cum ești și în cea profesională. Admiratorii roiesc în jurul tău, așa că spune tare și răspicat ce vrei și așteaptă ca dorințele să îți fie îndeplinite.

Horoscop Varsator azi 9 decembrie 2022

Visuri

Horoscop zilnic 9 decembrie 2022 Vărsător. Cel mai bun sfat pe care îl poți primi acum în dragoste? Să renunți la acea relație amoroasă dacă te ține în loc cu visurile tale. Tu cea din viitor vei aprecia mai tare dacă vei urma acea dorință a inimii tale decât dacă vei ține cu dinții de o relație eșuată.

Horoscop Pesti azi 9 decembrie 2022

Emoție

Horoscop zilnic 9 decembrie 2022 Pești. Lasă-ți inima să fie plină de emoție acum. Nu te mai gândi la ce se va întâmpla, trăiește clipa. Fără să îți faci planuri mari, horoscopul zilei de astăzi Pești te sfătuiește să spui cuiva pe care îl placi ce simți cu adevărat pentru el.