Horoscop astazi

Zodiac azi

Horoscop Berbec azi 17 ianuarie 2018

Oboseală

Vei avea azi destul de mult de muncă şi îţi asumi tot ceea ce trebuie să faci. Chiar dacă nu ai timpul necesar, vei face tot posibilul pentru a reuşi să îţi termini toate sarcinile. Te întorci epuizată acasă, dar şi victorioasă, în acelaşi timp. 

Horoscop Taur azi 17 ianuarie 2018

Cucerire

Vrei neapărat să cucereşti azi pe cineva, o persoană care ţi-a aprins imaginaţia. Iar astrele îţi zâmbesc şi sunt alături de tine. Bărbatul respectiv e la fel de înfierbântat ca şi tine, şi, deşi flirtul vostru nu va dura prea mult, va fi totuşi incendiar. 

Horoscop Gmeni azi 17 ianuarie 2018

Comunicare

Azi întâmpini unele dificultăţi în ceea ce priveşte comunicarea în spaţiul online. Vei avea probleme cu Internetul sau cu lipsa semnalului, tocmai când aveai mai multă nevoie de aceste lucruri. În cele din urmă reuşeşti însă să identifici o soluţie. 

Horoscop Rac azi 17 ianuarie 2018

Alegere

Azi vei avea de luat o alegere care se dovedeşte a fi extrem de dificilă. Oricât de tare ţi-ai dori, nu vei reuşi să faci în aşa fel încât nimeni să nu sufere, şi ne referim aici şi la tine. Dar astrele consideră că până la urmă totul va fi bine!

Horoscop Leu azi 17 ianuarie 2018

Misticism

Ai parte azi de o întâlnire mistică, una din care va trebui să extragi unele învăţăminte ascunse. Tu nu eşti prea bună la a dezlega astfel de semnale, dar azi chiar trebuie să stai cu ochii deschişi, deoarece semnificaţiile îţi vor schimba cu totul viaţa. 

Horoscop Fecioara azi 17 ianuarie 2018

Influenţă

Ai azi un rol important de jucat în decizia pe care o ia o rudă mai tânără a ta. Aceasta trebuie să opteze pentru o facultate sau să se hotărască la un loc de muncă, iar tu vei fi cea care o va susţine în acest proces. Fii atentă la ce zici!

Horoscop Balanta azi 17 ianuarie 2018

Eroină

Azi eşti un fel de eroină la muncă, mai ales după ce te oferi să fii cea care se va ocupa de un proiect dificil, pe care nimeni nu îl vrea. Tu consideri că e floare la ureche şi, deşi la un moment dat vei constata că nu e deloc aşa, tot vei fi fericită pentru că l-ai ales. 

Horoscop Scorpion azi 17 ianuarie 2018

Suspiciune

Începi să priveşti cu suspiciune o persoană apropiată, o colegă sau o prietenă, al cărei comportament ciudat te face să te gândeşti că are de gând să îţi fure iubitul sau altceva ce îţi aparţine. Îi arăţi colţii, dar se va preface că nu înţelege. 

Horoscop Sagetator azi 17 ianuarie 2018

Secret

Afli un secret delicat al unuia dintre şefii tăi şi adevărul e că nu prea ştii cum anume ar trebui să îl foloseşti. Îţi dai seama că ai putea foarte bine să profiţi şi să câştigi ceva de pe urma a ceea ce ştii, dar parcă nu te lasă inima să o faci. 

Horoscop Capricorn azi 17 ianuarie 2018

Neatenţie

Azi ai un comportament ciudat pentru tine: eşti neatentă la muncă şi nu te concentrezi deloc, deoarece te gândeşti numai la iubitul tău. Ai mare noroc că în mod normal eşti o persoană atât de conştiincioasă, aşa că oricine trece cu vederea. 

Horoscop Varsator azi 17 ianuarie 2018

Tristeţe

Te concentrezi azi din răsputeri pentru a trece peste un lucru care te-a întristat foarte tare. Eşti extrem de supărată, iar faptul că te concentrezi atât de tare pe respectiva problemă nu va face decât să o accentueze. Mai bine fă ceva ce îţi place!

Horoscop Pesti azi 17 ianuarie 2018

Obicei

Azi termini mai repede ce ai de făcut şi vei avea parte de ceva timp în plus. Acest lucru te determină să îţi construieşti un obicei plăcut, fie că e vorba de activităţi sportive, de o vizită la rudele mai în vârstă sau de cartea pe care începi să o scrii. Felicitări!