Horoscop astazi

Zodiac azi

Horoscop Berbec azi 26 februarie 2017

Intuiție

Faptul că azi ai o intuiție mai puternică, grație influenței Lunii în Pești, te va ajuta să îți îndeplinești un scop, dar din păcate unul negativ. Vrei să profiți de pe urma cuiva apropiat și să te folosești de faptul că acum îl înțelegi mai bine pentru a-l manipula. Vei avea succes, dar mai târziu vei pierde din cauza acestei atitudini.

Horoscop Taur azi 26 februarie 2017

Respect

Cineva încearcă să te ajute azi, și ar trebui să îi arăți respectul cuvenit. Deși la început percepi intervenția sa ca pe una nefolositoare, înțelegi curând că de fapt îți este extrem de utilă și că te va salva chiar dintr-o situație neplăcută. Încearcă să te comporți ca și cum i-ai fi cea mai recunoscătoare pentru a avea parte de susținerea sa și pe viitor.

Horoscop Gmeni azi 26 februarie 2017

Prieten

Fii chiar mai deschisă decât ești de obicei și arată-te prietenoasă cu toate persoanele pe care le cunoști azi, deoarece vei descoperi o persoană care se va dovedi extrem de importantă pentru viitorul tău. Problema e că e destul de timidă și, dacă nu vei face tu primul pas, e posibil să pierzi șansa de a o întâlni!

Horoscop Rac azi 26 februarie 2017

Înțelegere

Nu încerca să îți impui azi punctul de vedere, pentru că nu îți va aduce decât neplăceri. Dacă vrei să te înțelegi bine cu cei dragi, ascultă-le dorințele și acceptă pe cât posibil să faci ceea ce vor ei, chiar dacă e vorba de a sta acasă toată ziua, fără a face nimic. Doar așa vei avea parte de pace.

Horoscop Leu azi 26 februarie 2017

Autenticitate

Azi ești tu, în adevăratul sens al cuvântului! Nu percepi nimic din influența Peștilor, ba dimpotrivă. Este însă un lucru bun, pentru că avea avea ocazia să constanți care sunt oamenii din viața ta care te îndrăgesc cu adevărat pentru ceea ce ești și cei cu care nu te potrivești.

Horoscop Fecioara azi 26 februarie 2017

Ajutor

Azi ești într-o situație excelentă, pentru că beneficiezi de ajutorul tuturor celor care îți sunt apropiați. Parcă nu ai mai fost de multă vreme atât de susținută, ceea ce te face să te simți cu adevărat importantă și specială. Chiar dacă nu reușești lucruri mari, ceea ce contează este că ești atât de iubită.

Horoscop Balanta azi 26 februarie 2017

Ușor

Ziua de azi se dovedește a fi una foarte ușoară! Ceea ce te ajută este faptul că te înțelegi perfect cu cei din jur, grație influenței toleranței Peștilor. Vei fi prietenoasă și sociabilă și îți vei lărgi și cercul de amici grație acestei atitudini. Din fericire, toate prieteniile pe care le legi azi sunt pe viață!

Horoscop Scorpion azi 26 februarie 2017

Mândrie

Comportă-te azi natural și vei avea doar de câștigat! Personalitatea ta e azi de-a dreptul cuceritoare, iar oamenii alături de care stai sunt complet fascinați de tine. Vei primi atâtea complimente, de la tot soiul de oameni, încât la finalui zilei parcă nici tu nu mai îți mai încapi în piele de mândrie.

Horoscop Sagetator azi 26 februarie 2017

Introspecție

Nu ai nimic important de făcut azi, așa că astrele sunt de părere că ar trebui să încerci să meditezi puțin, să te cunoști mai bine și să te gândești la ceea ce vrei să faci în viitor. Chiar dacă ai impresia că știi totul despre tine și reacțiile tale, o asemenea zi, dedicată introspecției, te va ajuta să percepi mult mai multe.

Horoscop Capricorn azi 26 februarie 2017

Recunoaștere

Azi vei obține în sfârșit recunoașterea cuiva pe care sperai de multă vreme să îl câștigi de partea ta. Ceea ce e diferit acum e faptul că știi cum să îl iei, că ai o intuiție mai dezvoltată și astfel reușești să realizezi perfect ceea ce are el nevoie să audă. Vei avea numai beneficii de pe urma sa!

Horoscop Varsator azi 26 februarie 2017

Discuție

Ai ceva să îi spui iubitului tău, și nu știai până acum care e cea mai bună cale de abordare. E foarte bine că ai așteptat, deoarece azi vei găsi exact maniera potrivită pentru a-l face să înțeleagă ceea ce vrei și a obține acordul său. Mai mult, oricât de tare te temi de această discuție, vei vedea că vă va întări mai degrabă relația.

Horoscop Pesti azi 26 februarie 2017

Înțelepciune

Pentru că azi îți e chiar mai ușor să înțelegi oamenii decât de obicei, vei oferi un sfat de milioane uneia dintre rudele tale, care se chinuia de ceva vreme cu o situație din care nu știa cum să iasă. Din fericire, azi are parte de tine și de extraordinara ta înțelepciune, ceea ce se va dovedi chiar un lucru minunat.