Horoscop astazi

Zodiac azi

Horoscop Berbec azi 4 aprilie 2020

Nervozitate

Dacă ai copii, azi cel mai probabil vei fi extrem de nervoasă din cauza lor. De partea cealaltă, dacă nu ai copii, te vei simți neîmplinită, ceea ce va putea cauza o înclinație spre anxietate. Oricum ar fi, nimic nu te va mulțumi.

Horoscop Taur azi 4 aprilie 2020

Depresie

Azi vei avea o stare sumbră, înclinată spre depresie. Nu te judeca prea tare și acceptă că aceste dispoziții sunt normale. De asemenea, alungă teama că vei fi mereu așa, deoarece nu este genul tău. O să îți revii mai curând decât ai crede!

Horoscop Gmeni azi 4 aprilie 2020

Sabotaj

Realizezi azi că un proiect în care ai depus extrem de multă energie nu se va concretiza. Încerci să descoperi care este sursa acestor eșecuri, iar astrele consideră că cel mai probabil e vorba chiar despre tine. Identifică neapărat modul în care te sabotezi singură. 

Horoscop Rac azi 4 aprilie 2020

Creativitate

Azi capacitatea ta de creație va fi de-a dreptul impresionantă! E și mai bine că e sâmbătă, așa că vei avea și timpul de a descoperi ceva artistic cu care să îți ocupi timpul. Profită de acest puseu de geniu.

Horoscop Leu azi 4 aprilie 2020

Preconcepții

Azi este cazul să renunți la preconcepțiile pe care le ai. Poți greși grav într-o anumită situație deoarece nu vrei să dai dovadă de toleranță. Fie într-o relație profesională sau personală, vei suferi mult dacă nu ești deschisă.

Horoscop Fecioara azi 4 aprilie 2020

Tradiționalism

Tu consideri că ai o gândire modernă, dar ziua de azi va dovedi că lucrurile nu mai stau chiar așa. De fapt, poți face pe cineva să sufere pentru că abordezi o situație într-un mod prea tradiționalist. Încearcă să îți extinzi azi viziunile!

Horoscop Balanta azi 4 aprilie 2020

Conflict

Azi riști să intri într-un conflict destul de pronunțat din punct de vedere profesional. Chiar dacă nu ești la muncă, tot poți ajunge să te cerți cu un coleg sau cu șeful tău. Încearcă să îți păstrezi părerile pentru tine, ca să nu înrăutățești și mai tare situația.

Horoscop Scorpion azi 4 aprilie 2020

Atractivitate

Azi începi să ai dubii legate de atractivitatea ta. Nu te mai simți frumoasă, ai impresia că nimeni nu te place cu adevărat și, dacă ești single, poți ajunge foarte ușor să disperi. De unde aceste sentimente? Știi prea bine, în fundul sufletului tău, că lucrurile nu stau așa.

Horoscop Sagetator azi 4 aprilie 2020

Armonie

Azi ești conectată ca niciodată la dorințele familiei tale! Ai capacitatea de a le transforma în realitate mai repede decât ai fi crezut! Poți crea armonie în familiei doar întrebând pe fiecare ce anume își dorește.

Horoscop Capricorn azi 4 aprilie 2020

Relaxare

Poți trăi cea mai relaxantă zi din ultima perioadă, dar cu condiția să te ocupi mai întâi de necesitățile familiei tale. Mergi la cumpărături în prima parte a zilei, fă curățenie la primele ore și apoi bucură-te de o zi atât de frumoasă!

Horoscop Varsator azi 4 aprilie 2020

Seducție

Azi vei simți nevoia să flirtezi și să îți testezi puterea de seducție! Ceea ce te va scoate din sărite este faptul că nu poți ieși pentru a-ți exersa aceste abilități. Te poți distra și online, fii doar atentă dacă ai o relație: chiar merită să o pierzi?

Horoscop Pesti azi 4 aprilie 2020

Veselie

După câteva zile în care ai dat dovadă de seriozitate, azi ai o stare veselă, lipsită de griji, așa cum îi stă bine zodiei tale luminoase. E dispoziția perfectă pentru această perioadă și și mai bine e că vei reuși să schimbi și starea celor din jur: ești molipsitoare azi!