Horoscop astazi

Zodiac azi

Horoscop Berbec azi 21 septembrie 2017

Generozitate

Te vei simți azi generoasă cu timpul tău, așa că nu vei ezita să oferi ajutor tuturor celor pe care îi cunoști și care au nevoie de susținerea tea. Azi ești una dintre persoanele care se uită la toți cei din jur, pentru a vedea cui pot să fie de folos, o atitudine care se va dovedi o schimbare binevenită față de comportamentul tău normal.

Horoscop Taur azi 21 septembrie 2017

Atitudine

Vei avea probleme azi în a decoda atitudinea unei persoane apropiate, una pe care aveai impresia că o înțelegi în trecut, dar care se comportă complet diferit în momentul de față. Nu înțelegi nici tu prea bine ceea ce se află în spatele reacțiilor sale ciudate și vei avea probleme în a te adapta.

Horoscop Gmeni azi 21 septembrie 2017

Ajutor

Mercur se află în Casa Serviciilor pentru tine, ceea ce te va încuraja să te gândești mai mult la ceilalți azi, chiar decât la tine însăți. Este o zi care se va dovedi extrem de bună mai ales pentru cei din jurul tău, deoarece nu mai știi ce să faci ca să le fie lor bine!

Horoscop Rac azi 21 septembrie 2017

Secret

Un prieten apropiat împărtășește un secret cu tine acum, unul care te va șoca. Sfatul astrelor este însă să încerci să fii înțelegătoare, deoarece doar așa vei reuși să îl faci să ți se destăinuie mai departe. Ești una dintre puținele persoane în care are încredere și e foarte important să fii alături de el.

Horoscop Leu azi 21 septembrie 2017

Pierdere

Este posibil ca azi să te confrunți cu un sentiment al pierderii, care se va dovedi chiar extrem de acut! Problema e că cineva la care ții a plecat din viața ta sau te afli într-o situație care nu îți e deloc familiară și în care nu te mai regăsești. Alină-te cu gândul că astfel de lucruri ni se întâmplă tuturor.

Horoscop Fecioara azi 21 septembrie 2017

Gelozie

S-ar putea să te simți ușor geloasă azi, și pe bună dreptate! Cineva apropiat ție pare să obțină ceva ce tu îți dorești extrem de ușor, parcă doar bătând din palme. Ți se pare incorect că tu ești nevoită să depui atât de multe eforturi, în timp ce respectiva persoană obține totul de-a gata.

Horoscop Balanta azi 21 septembrie 2017

Schimbare

Astrele te încurajează să te privești azi diferit față de cum o făceai până acum! Luna se află în semnul tău, ceea ce îți va aduce o viziune cu totul nouă asupra vieții! Te vei simți schimbată, ca și cum ai fi trecut printr-o experiență revelatoare, dar de fapt totul nu e decât influența astrelor.

Horoscop Scorpion azi 21 septembrie 2017

Surpriză

Cineva pe care l-ai cunoscut destul de recent nu încetează să te surprindă. Este genul de persoană puțin ciudată, cu siguranță interesantă, care o atrage din plin pe o ființă atât de misterioasă ca tine. Se poate chiar să se ajungă la ceva mai mult, dacă îi vei permite!

Horoscop Sagetator azi 21 septembrie 2017

Răsplată

Se pare că te așteaptă o zi extrem de dificilă și de aglomerată azi, pe care îți va fi destul de dificil să o duci la bun sfârșit. Strânge însă din dinți și treci peste toate momentele dificile, fiindcă te va aștepta cât de curând o răsplată importantă. Vei vedea cât de bine te vei simți atunci!

Horoscop Capricorn azi 21 septembrie 2017

Proiect

Te ocupi acum de un proiect important la muncă, unul la care ești într-adevăr nevoită să depui destul de multe eforturi. Deși e epuizant, fără urmă de îndoială, astrele sunt de părere că nu ar trebui să îți compromiți relația cu cel iubit sau cu familia din cauza sa. Ai la fel de multă grijă și de ei!

Horoscop Varsator azi 21 septembrie 2017

Conflicte

Din păcate, conflictul va fi imposibil de evitat cu o persoană din viața ta acum! Chiar dacă faci tot posibilul pentru ca lucrurile să se rezolve în cele din urmă, tot nu reușești să vă puneți de acord. Trebuie să înțelegi că uneori conflictele sunt inerente și nu le vei evita, oricât de tare ai încerca să o faci.

Horoscop Pesti azi 21 septembrie 2017

Disconfort

Te supără ceva în ultima vreme, dar nu vrei să aduci discuția despre el, deoarece știi că va cauza destul de multe disensiuni. Treci peste aceste aspecte și ține cont mai degrabă de faptul că uneori poți să abordezi cu succes o situație și să eviți cearta din chiar modul în care o prezinți. Ești suficient de inteligentă pentru a o face!