Horoscop astazi

Zodiac azi

Horoscop Berbec azi 26 martie 2017

Reușită

Pe tine te ajută extraordinar influența Peștilor, pentru că este exact ceea ce ai nevoie. Vei repurta un mare și important succes, grație influenței pe care o primești de la semnul care te precede. Cel mai probabil, această reușită este una amoroasă, deși e posibil și să primești o super ofertă de job.

Horoscop Taur azi 26 martie 2017

Nesiguranță

Azi devii mai sociabilă și hotărăști să te vezi un amic cu care nu ai mai discutat de mult. Ești foarte uimită să constați că acesta s-a schimbat destul de mult, în bine, ceea ce te face să te simți un pic nesigură pe tine. Ai impresia că tu nu ai evoluat deloc în această perioadă.

Horoscop Gmeni azi 26 martie 2017

Intuiție

Nu ar strica să fii un pic mai atentă azi la nevoile celorlalți. Tu ești una dintre semnele care se preocupă mult de starea celor din jur, dar care se uită mai degrabă la aparențe, nu la ceea ce se ascunde sub fațade. O amică sau o rudă are o mare problemă, iar azi o vei întrevedea cu mai mult succes.

Horoscop Rac azi 26 martie 2017

Înțelegere

Te-ai distanțat de o amică în ultima perioadă, după ce aceasta a avut un comportament foarte urât față de tine. Nu ar strica însă să te mai gândești azi la motivele pe care le-ai avut, deoarece este posibil să fi exagerat. Este momentul să înțelegi mai bine ceea ce s-a întâmplat!

Horoscop Leu azi 26 martie 2017

Comuniune

Azi trăiești moment cu adevărat special, în care te simți înțeleasă de cei din jur, într-o perfectă comuniune cu ei. Te vezi cu amicii tăi sau mergi acasă la părinți și experimentezi acele senzații unice, în care pur și simplu nu trebuie să spui nimic, pentru că ești perfect înțeleasă.

Horoscop Fecioara azi 26 martie 2017

Scrupule

Azi una dintre prietenele tale îți va cere să faci un lucru cu care nu ești deloc de acord, dar la care consimți, în cele din urmă, ca să îi faci pe plac. Se pare însă că scrupulele tale sunt inutile, pentru că astrele sunt de părere că nimic din ceea ce îți provoacă teamă nu se va petrece.

Horoscop Balanta azi 26 martie 2017

Confesiune

Începi o conversație care ți se pare lejeră cu un amic, dar pe parcursul ei ajungi să afli un lucru la care nu te așteptai. Confesiunea pe care ți-o face te șochează atât de tare, încât nu e exclus să rămâi cu gura căscată din cauza surprinderii. Cu greu îți revii după ce auzi așa ceva.

Horoscop Scorpion azi 26 martie 2017

Romantism

Tu ești una dintre zodiile care resimt influența Peștilor, pentru că vă unește elementul apă. Azi vei traduce acest impact într-un romantism pasional. Nu fi zgârcită cu gesturile de tandrețe și fă-i iubitului tău o surpriză pe care nu o va uita prea curând. Așa vă veți întări relația.

Horoscop Sagetator azi 26 martie 2017

Concentrare

Concentrează-te pe ceea ce ai de făcut azi, pentru că dacă nu, vei pierde vremea în mod inutil. Dacă ai grijă să îți termini ce e mai important la primele ore, vei avea după timp suficient pentru a te distra sau a te relaxa. E însă primordial, sunt de părere astrele, să îți termini treburile.

Horoscop Capricorn azi 26 martie 2017

Charismă

Dacă vrei să convingi o persoană să te susțină sau să te ajute cu un proiect, azi este momentul să ceri. Ai un șarm mai crescut decât de obicei, iar charisma ta e pur și simplu incendiară. Îți va merge la fel de bine și dacă hotărăști să încerci să îl cucerești pe tipul de care îți place.

Horoscop Varsator azi 26 martie 2017

Nobil

Azi vei face un gest extrem de nobil, care te va face să te simți și pe tine mai bine. Ai avut un conflict cu o persoană și acum sunteți distanțate din orgoliu. Azi decizi să fii însă tu cea care apelează la ea și îți vei cere chiar iertare, ceea ce va rezolva problemele între voi.

Horoscop Pesti azi 26 martie 2017

Negativism

Ai mare grijă azi, deoarece impulsurile negativiste pe care le ai îți pot afecta sănătatea. Ai impresia că totul în jurul tău e negru, că ești pe cale să te îmbolnăvești sau că relația ta nu mai are nicio șansă. După cum îți e obiceiul, îți faci însă griji în mod inutil, care vor ajunge să te sfâșie.