Horoscop astazi

Zodiac azi

Horoscop Berbec azi 10 decembrie 2019

Greșeală

Azi îți place să vorbești, dar mai puțin să asculți, ceea ce se poate dovedi o greșeală majoră. Din păcate, interlocutorul tău va observa atitudinea ta și va ajunge la concluzia că îți lipsește complet interesul pentru persoana sa. Ai grijă! 

Horoscop Taur azi 10 decembrie 2019

Conversație

Azi este cazul să vorbești despre ceea ce te supără în viața personală. Poate fi vorba atât despre o conversație intimă cu iubitul, dar și despre o confesiune în fața prietenei tale de suflet. Vei primi din ambele părți satisfacție.

Horoscop Gmeni azi 10 decembrie 2019

Comunicare

Tu ești semnul comunicării, așa că această zi nu putea fi altfel decât perfectă pentru tine. Orice discuție pe care o porți va însemna ceva, chiar și cele purtate cu străinii, și din fiecare vei învăța ceva important.

Horoscop Rac azi 10 decembrie 2019

Eforturi

Tu de obicei dai mai mult decât primești, de aceea azi e imperios necesar să nu dăruiești decât dacă ești convinsă că vei primi și înapoi. Ai grijă ca eforturile tale să fie întoarse și doar atunci depune-le!

Horoscop Leu azi 10 decembrie 2019

Loialitate

Azi este momentul să îți manifești loialitatea față de cei mai dragi și apropiați membri ai familiei. Mergi acasă, sună-ți mama sau interesează-te de starea de sănătate a rudelor: au nevoie de tine mai mult decât crezi.

Horoscop Fecioara azi 10 decembrie 2019

Înțelepciune

Viziunea ta e mai profundă decât a multor alte semne, de aceea azi e recomandat să împarți puțin din înțelepciunea ta cu ceilalți. Nu te sfii să dai pilde sau să oferi sfaturi, deoarece azi chiar îți vor fi acceptate cu inima deschisă!

Horoscop Balanta azi 10 decembrie 2019

Trecut

Oamenii insistă să îți povestească azi despre trecutul lor, ceea ce ar trebui să te facă să te simți mândră. E minunat că au atât de multă încredere în tine și va fi complet nepoliticos să nu fii atentă.

Horoscop Scorpion azi 10 decembrie 2019

Empatie

Tu ești genul de om înzestrat cu tone de empatie pe care nu le demonstrezi însă întotdeauna. Azi ești singura care poate alina o persoană suferindă deoarece ai puterea de a te pune în pielea sa și de a-i oferi cele mai bune sfaturi. 

Horoscop Sagetator azi 10 decembrie 2019

Negativism

Te regăsești azi alături de o persoană care insistă să îți dea cele mai proaste vești sau să îți vorbească despre tot ce se întâmplă rău în lume. Deși poate fi nepoliticos, pur și simplu mărturisește-i că nu ai chef de atât de mult negativism, iar, dacă nu înțelege, pleacă.

Horoscop Capricorn azi 10 decembrie 2019

Vulnerabilitate

În general, tu ești cea mai bună ascultătoare din zodiac, dar rareori împărtășești ceea ce simți. Ți se va cere azi să fii sinceră și este în regulă să dai dovadă de vulnerabilitate: din când în când poți fi om.

Horoscop Varsator azi 10 decembrie 2019

Secret

Azi vei afla un secret întunecat despre o persoană apropiată. Dacă îți cere să îl păstrezi și acest lucru intră în contradicție cu principiile tale, nu o face. Acea persoană chiar nu merită o conștiință vinovată!

Horoscop Pesti azi 10 decembrie 2019

Intuiție

Azi zodia ta este aleasă să descopere adevărurile lumii! Ți-ai ascultat intuiția în ultimele zile și acum este cazul să împărtășești din ceea ce ai aflat celor din jur. Vei fi ascultată aproape în mod reverențios.