Horoscop astazi

Zodiac azi

Horoscop Berbec azi 28 mai 2017

Dorință

Vrei neapărat să ți se facă pe plac azi, dar poate că ar trebui să ții cont și de moralitate. Nu e tocmai frumos din partea ta să începi cu amenințările, să manipulezi sau să șantajezi doar pentru că vrei ceva foarte tare. Încearcă să explici sau să rogi, oricât de necaracteristic ți s-ar părea.

Horoscop Taur azi 28 mai 2017

Tensiune

Trăiești o situație tensionată azi și tot ceea ce vrei este să nu îi încurci prea tare pe ceilalți. Poate că ar trebui însă să te gândești puțin și la tine: știm că ești blândă și lipsită de egoism, dar din când în când ce e mai important este să te pui pe tine pe primul plan. Merită!

Horoscop Gmeni azi 28 mai 2017

Stăpânire

Treci printr-o situație jenantă azi, în care nici măcar tu nu te simți prea confortabil. Cu toate acestea, reușești să ieși cu fruntea sus și ajungi să te feliciți singură pentru stăpânirea de care ai dat dovadă. Problema este că efectele negative nu vor înceta să se facă resimțite.

Horoscop Rac azi 28 mai 2017

Descoperire

Participi azi la un eveniment, un concert sau ieși în club și te distrezi de minune. Renunți la inhibiții și începi să trăiești viața la turație maximă, așa cum nu ai mai făcut-o până acum. Nu înseamnă că te vei comporta așa și de acum încolo, dar ai descoperit ceva important despre tine azi.

Horoscop Leu azi 28 mai 2017

Sensibilitate

Ai grijă cum vorbești azi cu cei din jur, pentru că vei da numai peste persoane sensibile, care sunt rănite chiar și de ceea ce ție ți se pare a fi o simplă glumă. Ai avut câteva zile grele și adevărul este că asta este exact ceea ce îți lipsește: o ceartă în care nici măcar nu te consideri vinovată.

Horoscop Fecioara azi 28 mai 2017

Singură

Dacă ți se oferă azi oportunitatea de a fi singură, nu ezită să te bucuri de ea. Ești sensibilă și ușor de rănit și, dacă îți petreci timpul alături de ceilalți, nu va fi exclus să suferi destul de mult. E posibil să cadă și câteva lacrimi, așa că fi prevăzătoare și ține-te departe.

Horoscop Balanta azi 28 mai 2017

Dragoste

Iubitul tău sau un tip pe care îl placi fac azi o declarație care te uimește: sentimentele lui sunt mai profunde decât te-ai fi așteptat sau datează de mai mult timp decât te-ai fi așteptat. Ești, așa cum e normal, emoționată și parcă simți că și dragostea ta se intensifică.

Horoscop Scorpion azi 28 mai 2017

Duritate

Chiar dacă simți că cineva te scoate din sărite azi, înfrânează-ți pornirile și nu fi atât de dură pe cât poți fi cu el. Adevărul este că nu știi prin ce probleme trece persoana respectivă, iar astrele consideră că riscul de a te înșela și de a răni pe cineva nevinovat e extrem de ridicat azi.

Horoscop Sagetator azi 28 mai 2017

Răzbunare

Azi ai posibilitatea de a răzbuna pe o persoană care ți-a făcut mult rău în trecut și care merită cu prisosință același lucru din partea ta. Cu toate acestea, eziți să o faci și nu ești sigură că așa ar trebui să procedezi: ascultă de această parte nobilă, căci te vei simți mai bine.

Horoscop Capricorn azi 28 mai 2017

Frică

Ai grijă azi, pentru că una dintre cele mai mari temeri ale tale se va transforma în realitate. Ceea ce nu înseamnă însă că ar trebui să stai ascunsă, ci, dimpotrivă, să înfrunți cu curaj ceea ce se poate întâmpla. Dacă tot e să fie, măcar să ieși cu fruntea sus.

Horoscop Varsator azi 28 mai 2017

Nevoie

Ai ceva probleme de sănătate azi și încerci să convingi pe cineva să rămână să aibă grijă de tine, dar nu apelezi la cea mai bună metodă. În loc să fii sinceră, directă, vrei să umbli la butonul său cu sensibilitate, iar rezultatul poate fi exact advers. Ce se întâmplă cu tine?

Horoscop Pesti azi 28 mai 2017

Păcălită

Problema azi este că te lași prea ușor convinsă de cineva din jur, care nu are cele mai bune intenții. Tu ești recunoscută pentru faptul că, în ciuda intuiției tale ascuțite, ai tendința de a lua de bun tot ceea ce auzi și de a te lăsa păcălită. Dar azi este cu atât mai periculos cu cât îți poate aduce suferință.