Horoscop astazi

Zodiac azi

Horoscop Berbec azi 18 iulie 2018

Schimbare

Astăzi tinzi să fii mai îndrăzneață decât de obicei. Intenționezi să faci o schimbare radicală în viața ta: ori să te muți într-un alt oraș, în care nu ai mai trăit până acum, ori să îți cauți un alt job. Astrele te sfătuiesc să rămâi cu capul pe umeri și să îţi întorci dorinţa pe toate feţele, pentru că te paşte o perioadă stresantă şi agitată dacă îi dai curs.

Horoscop Taur azi 18 iulie 2018

Epuizare

Ziua de astăzi va fi una foarte epuizantă pentru tine. La muncă afli că trebuie să stai peste program, din cauza unui volum de muncă sosit pe ultima sută de metri. Spre seară, după ce ajungi acasă, ești prea obosită pentru a mai da curs planurilor tale, aşa că e recomandat să te relaxezi cu o carte sau cu un serial.

Horoscop Gmeni azi 18 iulie 2018

Precauție

Astăzi ar trebui să fii mai precaută, deoarece riști să faci alegeri greșite. Fie că este vorba despre noi achiziții sau despre necunoscuţi pe care îi inviţi în viaţa ta, gândeşte-te bine şi măsoară toate implicaţiile. Astrele te sfătuiesc să lași deciziile importante pentru zilele următoare, pentru că astăzi tinzi să te arunci cu capul înainte.

Horoscop Rac azi 18 iulie 2018

Tristeţe

Eşti tristă azi deoarece iubitul tău nu te poate însoţi la un eveniment important. Te mistuie dorul de el, aşa că astrele îţi recomandă să iei cu tine pe altcineva apropiat, fie că e vorba despre prietena ta cea mai bună sau despre un membru al familiei. Partenerul se va întoarce lângă tine mai curând decât ai crede!

Horoscop Leu azi 18 iulie 2018

Imaginaţie

Trebuie să ştii că, dacă îţi faci probleme azi, e numai din cauza imaginaţiei tale bogate. De fapt, nimic rău nu te paşte, sunt doar griji pe care ţi le faci deoarece eşti nesigură pe ceva din viaţa ta. Ia o pauză, trage adânc aer în piept şi vei vedea că te vei simţi mai bine instantaneu: calmul şi fericirea sunt la o aruncătură de băţ. 

Horoscop Fecioara azi 18 iulie 2018

Zen

Nu te lăsa afectată de ceea ce se întâmplă în jurul tău, priveşte cu calmul şi detaşarea unei fiinţe zen şi vei vedea că ziua va trece cu bine. Dacă nu, vei avea numai de suferit: colega de la muncă se plânge pe tot parcursul zilei, prietena ta cea mai bună are probleme şi nici iubitul nu e mai bine. Tu ar trebui să fii stâlpul tuturor!

Horoscop Balanta azi 18 iulie 2018

Secret

Afli azi un adevăr şocant despre o persoană apropiată ţie! Aceasta îţi va cere cel mai probabil să îi ţii secretul şi te va trata cu toată blândeţea şi recunoştinţa după ce îţi dai acordul. Deşi la început eşti pe punctul de a-ţi schimba părerea despre ea, în cele din urmă realizezi că e doar un om şi eşti ruşinată de explozia ta. 

Horoscop Scorpion azi 18 iulie 2018

Propunere

Primeşti azi o propunere wow, pur şi simplu irezistibilă din partea unei persoane apropiate. Partea proastă e că tu eşti deja mulţumită de modul în care se desfăşoară viaţa ta şi ţi-e teamă să schimbi ceva ca nu cumva să pierzi acest echilibru. Organizează un consiliu în familie ca să primeşti sfaturi de la persoanele care contează cel mai mult pentru tine. 

Horoscop Sagetator azi 18 iulie 2018

Nemulţumire

Nu eşti prea mulţumită de actuala ta relaţie, mai ales atunci când o compari cu ceea ce simţeai înainte. Deşi ştii prea bine că nu toate poveştile sunt la fel, pur şi simplu nu poţi scăpa de sentimentul că merţi şi trebuie să primeşti mai mult. Dacă e aşa, cel mai bine ar fi să vorbeşti cu partenerul tău actual: sunt genul de sentimente pe care trebuie să le comunici. 

Horoscop Capricorn azi 18 iulie 2018

Atracţie

Fii pregătită pentru că te aşteaptă o zi super romantică! De cum ajungi la serviciu, descoperi că un coleg a făcut o pasiune pentru tine! Partea şi mai bună e că nici tu nu poţi spune că eşti indiferentă faţă de el. Dacă ai însă un partener, pune punct acum acestor sentimente, deoarece astrele nu vă prevăd un viitor strălucit astfel. 

Horoscop Varsator azi 18 iulie 2018

Dar

Primeşti azi un dar straniu, poate provenit dintr-un loc exotic, poate nici măcar un obiect, ci ceva spiritual. La început tinzi să renunţi la acest lucru, pentru că simţi că nu ţi se potriveşte, dar astrele te sfătuiesc să nu comiţi această greşeală. Informează-te cu privire la natura sa, deoarece va deveni extrem de important în viitor. 

Horoscop Pesti azi 18 iulie 2018

Hobby

Descoperi azi un nou hobby, cel mai probabil legat de natură, prilejuit de dorinţa de a explica ceva unui membru mai tânăr al familiei tale. Se pare că această pasiune te va însoţi pe tot parcursul vieţii şi îţi va aduce multă împlinire sufletească. Nu ar strica să le atragi atenţia şi altor persoane asupra a ceea ce ai descoperit!