Horoscop astazi

Zodiac azi

Horoscop Berbec azi 19 august 2017

Putere

Azi începe o nouă călătorie de redescoperire personală a ta. Constați că ai parte de toată puterea și de independență și că nu mai ai nevoie de nimic pentru a obține tot ceea ce îți dorești. Este genul de zi în care nu mai crezi în soartă și în destin, ci te bazezi doar pe tine.

Horoscop Taur azi 19 august 2017

Intensitate

Viața ta e foarte intensă azi, așa că nu te aștepta la liniște! Ești plină de foc, care nu va avea însă neapărat o direcție bună: este posibil să îți iubești cu pasiune apropiații, dar la fel de probabil să te înfurii pe cineva apropiat și să îl pedepsești pentru ceva ce a făcut acum multă vreme.

Horoscop Gmeni azi 19 august 2017

Comunicativă

Azi ești chiar mai vorbăreață decât de obicei, dar ai și un motiv foarte puternic în acest sens. Te întâlnești cu cineva la care ții și pe care îl respecți și căruia dorești să îi povestești tot ceea ce se întâmplă în viața ta. Vei avea însă surpriza de a constata că el nu e deloc la fel de interesat.

Horoscop Rac azi 19 august 2017

Copilărie

Azi va conta foarte mult copilăria ta, sau cel puțin o parte din ea. E posibil să întâlnești o persoană care a însemnat mult pentru tine în acea perioadă sau să îți amintești ceva care te va ajuta foarte mult acum. Tocmai de aceea, noi te sfătuim să rămâi cu inima deschisă.

Horoscop Leu azi 19 august 2017

Alegeri

Iubirea e extrem de prezentă în viața ta acum, dar nu neapărat într-un sens pozitiv. Simți că ții foarte mult la oamenii din viața ta, dar e posibil să existe o contradicție între sentimentele tale. Realizezi că trebuie să alegi, să dai întâietate cuiva, ceea ce nu îți place deloc.

Horoscop Fecioara azi 19 august 2017

Nevoie

Dacă ai nevoie de ajutor azi, poate că ar fi bine să renunți la puterea ta și să îl și ceri. Sunt oameni, familie, vecini care sunt gata să te susțină dacă e necesar. Dacă nu îți exprimi însă nevoile, cum ar putea ei ghici care sunt necesitățile tale? Fii concisă, e mult mai simplu așa!

Horoscop Balanta azi 19 august 2017

Dificil

Nu te aștepta să fie ușor să depășești momentele dificile. Da, e dureros să cazi la pământ, dar la fel de extenuant să fie necesar să te ridici. Cere ajutor și ghidare Universului și bazează-te pe puterea ta, care e mai mare decât crezi! Doar așa o vei scoate la capăt!

Horoscop Scorpion azi 19 august 2017

Încredere

Tu ai tendința de a fi mult prea suspicioasă, o atitudine care îți va aduce mai mult rău decât bine azi. E o persoană în viața ta de care te îndoiești (și ai toate motivele de a o face), dar în care astrele sunt de părere că este necesar să ai încredere. Doar așa vei duce legătura voastră acolo unde trebuie să fie.

Horoscop Sagetator azi 19 august 2017

Interior

Da, e o zi intensă, dar tu te agiți prea tare, când de fapt ar trebui să cauți armonia azi! Fii mai concentrată pe frumusețea din interior decât pe cea exterioară, pe sănătate decât pe machiaj: atât în dragoste, dar și în modul în care te privești pe tine. Caută sufletul, nu aspectul!

Horoscop Capricorn azi 19 august 2017

Familie

E o lecție pe care o înveți azi și pe care astrele consideră că ar trebui să o ții minte pentru totdeauna: de câte ori ai nevoie de ajutor, îndreaptă-te către rădăcinile tale, către locul de care aparții, către familie! Doar acolo vei găsi susținerea de care ai nevoie, dar și înțelegerea!

Horoscop Varsator azi 19 august 2017

Libertate

Libertatea va fi conceptul care te preocupă azi, mai tare ca niciodată. Poate că simți că o pierzi într-o relație care te sufocă sau poate că ești capabilă să o predai, în ambele cazuri vei vrea să afli dacă îți trebuie chiar atât de tare pe cât crezi. Răspunsul astrelor este da!

Horoscop Pesti azi 19 august 2017

Compasiune

Compasiunea e una dintre cele mai mari calități ale tale, și nu putea înflori decât într-o zi care este dedicată din plin emoțiilor și sentimentelor! Azi vei folosi o lecție pe care ai învățat-o și pe care o predai acum și unui amic, cu delicatețea și subtilitatea care îți sunt caracteristice.