Horoscop astazi

Zodiac azi

Horoscop Berbec azi 24 septembrie 2020

Măreție

Horoscop zilnic 24 septembrie Berbec. Horoscopul zilei te va pune azi la încercare din punct de vedere profesional. Trebuie să lucrezi cu o persoană genială, dar care are o personalitate diferită de a ta. Deși vă veți înțelege cu greutate, e musai să o faceți, fiindcă împreună veți realiza lucruri mărețe.

Horoscop Taur azi 24 septembrie 2020

Dificultăți

Horoscop zilnic 24 septembrie Taur. Deși azi încerci să faci totul perfect, astrele consideră că îți va fi destul de dificil. Ai impresia că toată lumea îți vrea răul sau are ceva contra ta. În realitate, este posibil ca tu să fii cea care are problemă cu propria persoană.

Horoscop Gmeni azi 24 septembrie 2020

Viziune

Horoscop zilnic 24 septembrie Gemeni. Astrele au prezis azi pentru zodia Gemeni momente de o claritate excepțională, în care ai o viziune extrem de limpede asupra viitorului. Ai grijă însă ca nu cumva să respingi ajutorul unor persoane care îți vor binele pentru că ești prea convinsă că tu le știi pe toate.

Horoscop Rac azi 24 septembrie 2020

Epuizare

Horoscop zilnic 24 septembrie Rac. Ți se pare că azi ești împinsă în două direcții diferite. Mintea știe că trebuie să se concentreze la muncă, dar sufletul te duce numai cu gândul la familie. Dacă poți, ia o zi liberă, și evită să cazi în capcana epuizării mentale și fizice.

Horoscop Leu azi 24 septembrie 2020

Claritate

Horoscop zilnic 24 septembrie Leu. Horoscopul zilei îți surâde azi în domeniul profesional. Ai o claritate excepțională în gândire și reușești să îți exprimi ideile cu ușurință. Ai grijă însă la tendința spre agresivitate; la un moment dat, va părea că îți dorești prea tare să îi convingi pe toți să facă așa cum vrei tu.

Horoscop Fecioara azi 24 septembrie 2020

Decizii

Horoscop zilnic 24 septembrie Fecioară. Azi, astrele au prezis pentru zodia Fecioară că vei fi orientată numai spre lucrurile care contează pentru tine. Însă evită să iei decizii majore în aceste aspecte, deoarece ești controlată de forțe puternice, dar care nu sunt neapărat în interesul tău pe termen lung.

Horoscop Balanta azi 24 septembrie 2020

Agresivitate

Horoscop zilnic 24 septembrie Balanță. Azi, un colaborator sau un coleg de muncă pot trezi sentimente și atitudini agresive în comportamentul tău. Pur și simplu te scoate din sărite chiar pe tine, cea mai diplomată fire din tot zodiacul. Încearcă pe cât posibil să te îndepărtezi de acest om.

Horoscop Scorpion azi 24 septembrie 2020

Comunicare

Horoscop zilnic 24 septembrie Scorpion. Azi, astrele prezic că vei avea probleme de comunicare. De prea multe ori ajungi în situația de a spune lucrul nepotrivit la momentul nepotrivit. Mai ales dacă vrei să ții gânduri sau sentimente secrete, le vei dezvălui fără să vrei.

Horoscop Sagetator azi 24 septembrie 2020

Impulsivitate

Horoscop zilnic 24 septembrie Săgetător. Fii atentă azi la tentația de a exagera cu consumul de alcool, cu mâncatul compulsiv sau chiar cu asumarea de riscuri. Treci printr-o situație delicată, cu care nu te-ai mai întâlnit, și aceasta va declanșa impulsivitate ce poate antrena consecințe nedorite.

Horoscop Capricorn azi 24 septembrie 2020

Necunoscut

Horoscop zilnic 24 septembrie Capricorn. Ziua de azi poate aduce la suprafață aspecte ale personalității tale pe care nu le-ai mai cunoscut până acum. De aceea, te poți comporta așa cum nu ai mai făcut-o. Încearcă să raționalizezi fiecare gest pe care îl faci și să fii conștientă de fiecare alegere.

Horoscop Varsator azi 24 septembrie 2020

Îndoială

Horoscop zilnic 24 septembrie Vărsător. Horoscopul zilei nu îți surâde deloc azi în domeniul învățării sau al deprinderii de informații noi. Pui la îndoială tot ceea ce afli și nu crezi decât ceea ce vezi cu proprii ochi. Încearcă să eviți să iei contact cu domenii „incerte” ca arta, filosofia sau religia.

Horoscop Pesti azi 24 septembrie 2020

Încredere

Horoscop zilnic 24 septembrie Pești. Azi, astrele prezic că este un prilej favorabil pentru negocieri profesionale. Ești plină de încredere în tine, dar nu și de nevoia compulsivă de a o demonstra altora, așa că vei avea o abordare sinceră și onestă. Poți cere o mărire salarială, aduci numai argumente bune.