Horoscop astazi

Zodiac azi

Horoscop Berbec azi 20 ianuarie 2019

Depresie

Azi există riscul să te apropii periculos de mult de depresie. Problema e că iei foarte personal tot ceea ce li se întâmplă celorlalți și din acest motiv starea ta nu e cea mai bună. Nu pune la suflet tot ce li se întâmplă prietenilor sau familiei.

Horoscop Taur azi 20 ianuarie 2019

Accidentări

Riscul de accidentări e foarte ridicat azi. Așa că evită să practici sporturi sau jocuri despre care știi că sunt prea periculoase. E recomandat să ieși afară, dar trebuie să fii foarte precaută.

Horoscop Gmeni azi 20 ianuarie 2019

Sănătate

Fii atentă la sănătatea ta azi. Fă sport, mănâncă echilibrat și odihnește-te, că doar de asta e weekend. Dacă îți petreci ziua cedând exceselor, ești foarte aproape de a da ultima lovitură unui sistem imunitar deja afectat.

Horoscop Rac azi 20 ianuarie 2019

Amintire

O amintire din trecut vine să îți tulbure azi starea de bine. Cel mai probabil, e vorba despre o relație care nu a funcționat sau despre un om ce te-a făcut mult să suferi și care revine în viața ta. Nu cădea din nou în această capcană!

Horoscop Leu azi 20 ianuarie 2019

Calm

Azi trebuie să fii calmă, așa că nu e recomandat să cedezi în fața provocărilor care îți vin din partea unor persoane apropiate. E ciudat că parcă toată lumea vrea să te irite azi: știm că e dificil, dar tu trebuie să fii cea care se stăpânește.

Horoscop Fecioara azi 20 ianuarie 2019

Sentimente

Azi renunță la atitudinea ta în mod normal precaută și deschide-ți inima. Vorbește despre ceea ce simți, dacă îți place de cineva, spune-i neapărat, și comportă-te de parcă nu ai avea nimic de pierdut. E cea mai bună atitudine!

Horoscop Balanta azi 20 ianuarie 2019

Extravaganță

Comportamentul tău va fi azi mai degrabă unul extravagant. Nici ție nu îți vine să crezi, dar ai chef să faci numai lucruri despre care considerai că nu ți se potrivesc defel. Și astfel atragi atenția cuiva care se îndrăgostește de această latură a ta!

Horoscop Scorpion azi 20 ianuarie 2019

Familie

Azi din păcate nu te înțelegi deloc bine cu familia ta azi. Te simți chiar plictisită de modul în care aceștia se comportă cu tine și nu ai nicio problemă în a le arăta acest lucru. Ar fi bine să te oprești, fiindcă sunt totuși cei mai apropiați oameni din lume.

Horoscop Sagetator azi 20 ianuarie 2019

Iubire

Vei fi ca un adevărat magnet pentru membrii sexului opus azi. Se pare că nimeni nu îți poate rezista și acest lucru îți place cel mai mult. Ai însă grijă cu flirtul, mai ales dacă ești cu cineva.

Horoscop Capricorn azi 20 ianuarie 2019

Singurătate

Simți nevoia ca azi să pleci undeva departe, unde să nu ai contact cu nimeni dintre cei pe care îi cunoști. Problema e că acest lucru e aproape imposibil. Poți însă petrece mai mult timp cu tine, meditând sau făcând yoga.

Horoscop Varsator azi 20 ianuarie 2019

Neînțelegeri

Fii foarte atentă la lucrurile pe care le spui azi, este sfatul pe care ți-l oferă astrele. Unele dintre cuvintele pe care le rostești vor fi înțelese complet greșit de cei din jur. Gândește-te de o mie de ori înainte de a spune ceva.

Horoscop Pesti azi 20 ianuarie 2019

Pauză

Dacă doi tipi te plac în același timp și tu nu știi pe care să îl alegi, cere o pauză ca să te gândești. Soluția ta, de a te întâlni cu amândoi în același timp, nu va funcționa sub nicio formă. Ține neapărat cont de acest lucru!