Horoscop astazi

Zodiac azi

Horoscop Berbec azi 26 martie 2019

Curățenie

Nu ar strica să faci un pic de curat în camera ta azi, spun astrele. Vei fi uimită de ceea ce descoperi printre hârtii sau prin haine: un obiect pe care îl considerai pierdut și de care chiar ai nevoie. 

Horoscop Taur azi 26 martie 2019

Onestitate

Trebuie să fii extrem de sinceră azi atunci când vine vorba despre viața ta amoroasă. Spune-i cu onestitate iubitului tău ce simți și ce intenții ai, fiindcă altfel îl vei pierde, îți atrag atenția astrele.

Horoscop Gmeni azi 26 martie 2019

Disperare

Din păcate o problemă financiară pe care o ai se va acutiza azi! Iar tendința ta va fi aceea de a lua decizii disperate și de a greși enorm pentru că te temi extrem de tare de ceea ce urmează. Încearcă să te liniștești!

Horoscop Rac azi 26 martie 2019

Compromisuri

Azi va fi vital să faci compromisuri și concesii în viața amoroasă dacă îți dorești ca lucrurile să meargă așa cum trebuie. Dacă nu, atunci ești liberă să încerci să îți impui punctul de vedere, dar lucrurile nu vor sta prea bine.

Horoscop Leu azi 26 martie 2019

Ocupată

Ziua se va desfășura destul de tragic pentru tine, spun astrele. Ești ocupată până peste cap și cu greu vei reuși să duci la bun sfârșit toate proiectele în care ești implicată. Nu ceda și nu cădea pradă disperării!

Horoscop Fecioara azi 26 martie 2019

Decizii

Trebuie să știi că azi îți va fi extrem de greu să iei decizia care trebuie. Încearcă să îți limitezi cât mai mult puțin hotărârile și dacă trebuie neapărat să alegi ceva, asigură-te că întrebi și un prieten de încredere.

Horoscop Balanta azi 26 martie 2019

Prieteni

Ziua se anunță extrem de pașnică și de liniștită, așa că ar trebui ca azi să arunci o privire asupra cercului tău apropiat de prieteni. E foarte posibil ca printre aceștia să descoperi omul care îți este destinat, sufletul tău pereche.

Horoscop Scorpion azi 26 martie 2019

Nemulțumire

Ești extrem de nemulțumită de tine din cauza unei complicații pe plan profesional. Consideri că modul în care te-ai achitat de o sarcină este dezastruos și îți faci prea multe reproșuri. Mai oferă-ți o pauză!

Horoscop Sagetator azi 26 martie 2019

Discuție

O discuție în contradictoriu din familia ta îți va sfâșia azi inima. Trebuie să alegi și acest lucru te va face să te simți extrem de neînsemnată. Refuză să susții orice parte și poate lucrurile se vor calma.

Horoscop Capricorn azi 26 martie 2019

Carieră

Azi vei fi extrem de interesată de cariera ta. Nu te interesează nimic în afara proiectelor de la muncă și din fericire lucrurile sunt calme pe plan amoros. Spre seară recompensează-ți însă iubitul pentru răbdare.

Horoscop Varsator azi 26 martie 2019

Presiune

Exerciți destul de multă presiune asupra cuiva pe care vrei neapărat să îl convingi să facă exact ca tine. La un moment dat trebuie să renunți însă, deoarece comportamentul tău nu e deloc unul plăcut.

Horoscop Pesti azi 26 martie 2019

Oboseală

Nu ești deloc încântată de starea ta de sănătate azi. Nu e vorba de faptul că ai avea vreo boală, problema e că ești extrem de obosită. Dacă nu te poți odihni, măcar asigură-te că faci ceva relaxant precum yoga sau meditația.