Horoscop astazi

Zodiac azi

Horoscop Berbec azi 7 iulie 2020

Impresie

Horoscop zilnic 7 iulie Berbec. Cineva încearcă să te impresioneze azi cu averea sau cu succesele sale profesionale, fără să știe că aceasta nu este deloc calea către inima ta. Încearcă să nu fii prea dură atunci când îl faci să înțeleagă cum anume stă treaba, mai ales că are anumite sentimente pentru tine.

Horoscop Taur azi 7 iulie 2020

Sfidare

Horoscop zilnic 7 iulie Taur. Astrele prevăd pentru zodia Taur o zi plină de riscuri. Tinzi să sfidezi anumite reguli și îți place să te simți rebelă, însă nu aceasta este calea de urmat. Mai bine ar fi să înțelegi că legile pe care vrei să le încalci au un anumit sens: chiar merită să te pui în pericol pentru a dovedi cuiva ceva?

Horoscop Gmeni azi 7 iulie 2020

Angajament

Horoscop zilnic 7 iulie Gemeni. Horoscopul zilei te încurajează să accepți azi un proiect pe termen lung, chiar dacă te sperie puțin. Deși nu îți plac angajamentele de acest tip și preferi să îți păstrezi libertatea, vei avea numai de profitat de pe urma acestor demersuri. Dacă ți se par prea presante, împarte responsabilitățile în proiecte mai mici.

Horoscop Rac azi 7 iulie 2020

Voluntar

Horoscop zilnic 7 iulie Rac. Nu te grăbi să te oferi voluntară azi pentru un proiect pe care nu știi prea bine dacă ți-l dorești sau nu cu adevărat. Astrele nu îți încurajează azi deloc spiritul de sacrificiu și consideră că vei avea mai mult de pierdut de pe urma sa. Gândește-te bine la ce anume te înhami.

Horoscop Leu azi 7 iulie 2020

Proiect

Horoscop zilnic 7 iulie Leu. Astrele te descurajează azi să accepți un proiect profesional care se poate dovedi epuizant. Ține cont că, pentru a-l duce la îndeplinire, va trebui să sacrifici timpul prețios petrecut alături de o persoană la care ții mult. În viață este atât de important echilibrul, iar nerespectarea sa poate duce la derapaje.

Horoscop Fecioara azi 7 iulie 2020

Pregătire

Horoscop zilnic 7 iulie Fecioară. Nu ezita să urmezi azi un training sau un curs de pregătire, insistă astrele. Dacă ți se oferă oportunitatea, accept-o indiferent de nivelul tău de pregătire profesională. Vei vedea că ceea ce vei învăța la aceste cursuri se va dovedi extrem de folositor în viitorul apropiat.

Horoscop Balanta azi 7 iulie 2020

Finanțe

Horoscop zilnic 7 iulie Balanță. Astrele te sfătuiesc ca azi să îți regândești strategia financiară. Chiar crezi că e înțelept să cheltui toți banii din salariu în momentul în care ți-au intrat în cont? De asemenea, nu strică să îți schimbi și atitudinea pe care o ai față de actualul loc de muncă: în loc să te plângi nonstop de el, mai bine fii recunoscătoare că ai o sursă de venit.

Horoscop Scorpion azi 7 iulie 2020

Social media

Horoscop zilnic 7 iulie Scorpion. Horoscoul zilei te atenționează azi să ai mare grijă la ceea ce postezi în social media. Rețelele sociale sunt oglinda ta, chiar dacă nu îți place să crezi asta, și pot strica părerea pe care șeful sau colegii o au despre tine. Fii grijulie mai ales azi, când ai tendința de a riposta.

Horoscop Sagetator azi 7 iulie 2020

Eroare

Horoscop zilnic 7 iulie Săgetător.  Este o zi excelentă pentru a-ți depune candidatura pentru un anumit job, dar ai mare grijă la CV-ul sau la scrisorile de intenție pe care le trimiți. Se poate strecura aici o greșeală care să îți scape printre degete și care să îți ruineze șansele. Fii extrem de precaută!

Horoscop Capricorn azi 7 iulie 2020

Plăcere

Horoscop zilnic 7 iulie Capricorn. Azi, astrele te îndeamnă să te bucuri de micile plăceri. Banii nu au nicio legătură cu fericirea, iar lipsa lor nu înseamnă că trebuie să îți petreci timpul necăjită sau supărată. Bucură-te de o plimbare prin parc, de o ieșire în natură sau de o limonadă proaspătă pregătită acasă: sunt atât de multe surse de veselie.

Horoscop Varsator azi 7 iulie 2020

Suferință

Horoscop zilnic 7 iulie Vărsător. Cineva apropiat îți va adresa azi cuvinte destul de grele, ceea ce îți va provoca suferință. De ce le lași să te atingă? Caută-ți refugiu în ceva de îți place să faci, precum lectura, și consumă-ți frustrările într-o partidă accelerată de jogging. Vei vedea că la finalul zilei ajungi să îl ierți pe cel care ți-a greșit.

Horoscop Pesti azi 7 iulie 2020

Talent

Horoscop zilnic 7 iulie Pești. Astrele te îndeamnă ca azi să renunți să mai oferi servicii gratis. Ai un anumit talent pe care l-ai pus la dispoziția cuiva fără să aștepți nicio răsplată, dar astfel îți compromiți șansele de succes. Azi pune-te pe primul plac și așteaptă de la ceilalți să te aprecieze la adevărata ta valoare: nu ai nevoie decât de un strop de curaj.