Horoscop astazi

Zodiac azi

Horoscop Berbec azi 23 septembrie 2018

Ajutor

Azi îți vei petrece ziua ajutându-ți părinții! Te bucuri să te reîntorci la casa părintească și să fii capabilă să îi susții pe cei care ți-au dat viață, așa cum au făcut-o și ei. Așa că nici nu va conta că trebuie să depui eforturi, atât timp cât te simți atât de bine!

Horoscop Taur azi 23 septembrie 2018

Duritate

Ești foarte critică la adresa celorlalți și le taxezi aspru fiecare greșeală pe care o comit. Însă astrele sunt de părere că prin această atitudine ascunzi niște probleme pe care le ai cu tine și dezamăgirea de sine. Nu vei ajunge nicăieri dacă te vei transforma într-o variantă dură a ta!

Horoscop Gmeni azi 23 septembrie 2018

Obstinație

Refuzi azi cu obstinație să asculți de părerea celor din jur și preferi să faci numai cum vrei tu. Această atitudine se va dovedi a fi extrem de greșită, deoarece te apropie de niște dezastre în miniatură. Mai bine ar fi să te dovedești obedientă, fiindcă azi intuiția ta nu funcționează deloc.

Horoscop Rac azi 23 septembrie 2018

Greșeli

Azi realizezi că viața unei persoane apropiate s-a schimbat în rău din cauza unor greșeli pe care ești pe cale să le comiți și tu. Poate că ar fi bine să iei exemplu de la ea și să nu cumva să mai continui cu această atitudine. Din păcate, și astrele consideră că te așteaptă aceeași soartă dacă nu iei măsuri. 

Horoscop Leu azi 23 septembrie 2018

Atracție

Exerciți o atracție incendiară asupra membrilor sexului opus azi! Însă partea proastă este că tinzi să farmeci un tip care se află deja într-o relație. Fă tot posibilul să te asiguri că cel cu care flirtezi e liber, fiindcă altfel se anunță o suferință îndelungată. 

Horoscop Fecioara azi 23 septembrie 2018

Răbdare

Pui ochii pe un obiect foarte scump azi, unul pe care ți-l doreai de multă vreme. Să nu cumva să îl cumperi, te avertizează astrele! Se pare că în curând îl vei găsi la un preț foarte bun, și vei regreta dacă ai cheltuit o avere pe el. Ai puțină răbdare, iar atitudinea îți va fi recompensată curând. 

Horoscop Balanta azi 23 septembrie 2018

Rezervă

Păstrează-ți prietenii aproape și ține închis cercul tău de cunoștințe, deoarece în el încearcă să intre o persoană care îl va destabiliza. Ai mare grijă cu orice străin care pare extrem de amabil și nu îi permite să intre în gașca voastră. Nu strică să fiți mai precauți și mai puțin sociabili ca de obicei. 

Horoscop Scorpion azi 23 septembrie 2018

Prietenie

Ziua de azi se va transforma rapid într-una dintre preferatele tale! Azi reușești să descoperi un prieten adevărat, unul cu care ai interese comune și care îți va rămâne alături pentru totdeauna. Vă veți aminti mereu momentul în care v-ați găsit unul pe altul. 

Horoscop Sagetator azi 23 septembrie 2018

Ceartă

Nu te lovești de nicio problemă azi, vor să îți transmită astrele! Chiar dacă ai o dispută cu cineva apropiat, nu o lăsa să îți decidă restul zilei. Va trece, așa cum trec toate certurile cu persoanele pe care le iubim. Nu trebuie însă să îi permiți să te supere, mai ales într-o zi de duminică!

Horoscop Capricorn azi 23 septembrie 2018

Răspuns

Astăzi aștepți cu înfrigurare un telefon care îți poate aduce răspunsul la o întrebare ce te frământa de ceva vreme. Din păcate, astrele sunt de părere că nu vei avea prea multe motive de bucurie după ce primești respectivul apel. Deși totul poate să pară un adevărat dezastru, revino la atitudinea ta optimistă, cu ajutorul căreia găsești ceva bun în orice situație.

Horoscop Varsator azi 23 septembrie 2018

Plăceri

Nu amâna astăzi nicio plăcere doar pentru a te achita de sarcinile pe care ți le-ai propus. Nu renunța la ieșirile cu prietenii sau la cina în compania familiei, deoarece azi ai mare nevoie de emoții plăcute, pozitive. Se anunță o săptămână destul de dificilă, iar rezervele de fericire de acum te vor ajuta mult.

Horoscop Pesti azi 23 septembrie 2018

Invidie

Astăzi te vei simți invidioasă pe fericirea de care se bucură un cuplu din cercul tău de cunoscuți. Sfatul astrelor este să nu te lași descurajată de starea de euforie pe care o afișează aceștia, deoarece realitatea este că nu știi cum sunt în intimitate. Dacă atitudinea ta e cauzată de anumite probleme din relația ta, fă tot posibilul să le rezolvi, pentru că ai toate avantajele.