Horoscop astazi

Zodiac azi

Horoscop Berbec azi 21 februarie 2020

Studiu

Nu încerca să înveți ceva nou azi sau să te apuci să studiezi un anumit domeniu, deoarece capacitatea ta de a pricepe lucruri noi este limitată. Ești ușor de distrat și nu ai chef să te concentrezi, așa că mai bine lasă aceste inițiative pe mâine.

Horoscop Taur azi 21 februarie 2020

Vise

Te vor chinui azi tot felul de vise, de la cele terifiante la cele amuzante. Nu le ignora, considerând că așa stau lucrurile, deoarece subconștientul tău încearcă să îți transmită ceva prin intermediul lor. E bine să înțelegi ce anume.

Horoscop Gmeni azi 21 februarie 2020

Uitare

Azi nu te poți baza prea tare pe memoria ta! Te va dezamăgi când îți e lumea mai dragă, așa că asigură-te că notezi tot ceea ce e mai important de reținut. Va fi vital, mai ales atunci când este vorba despre detalii esențiale.

Horoscop Rac azi 21 februarie 2020

Energie

Energia ta e la cote minime azi! Parcă orice mică activitate te obosește și cei din jur te vor acuza la un moment dat că te miști precum un melc. Încearcă să te odihnești și să îți asumi cât mai puține proiecte dificile.

Horoscop Leu azi 21 februarie 2020

Indiferență

Partenerul tău e extrem de pasional, dar tu ești stresată și nu răspunzi bine avansurilor sale. Încearcă să îi explici ce anume te deranjează, fiindcă altfel va rămâne cu impresia că ai ceva cu el. Și acest lucru poate cauza rupturi în relație.

Horoscop Fecioara azi 21 februarie 2020

Dor

Vei avea o dispoziție extrem de întunecată azi din cauza faptului că lipsește un membru important al familiei. Simți dintr-odată că locuința ta e goală fără el și îți dai seama cât de profunde îți sunt sentimentele. Asigură-te că îi spui și lui când se întoarce.

Horoscop Balanta azi 21 februarie 2020

Tehnologie

Niște membri mai în vârstă ai familiei tale vor avea azi nevoie de ajutorul tău, cel mai probabil într-o problemă care ține de tehnologie. Chiar dacă ești ocupată, nu îi ignora, ci arată-le latura ta binevoitoare. Karma te va răsplăti!

Horoscop Scorpion azi 21 februarie 2020

Creativitate

Din păcate, azi creativitatea ta este extrem de afectată. Mai grav e dacă lucrezi la un proiect la care vei simți că imaginația ta este blocată. În loc să te blochezi, încearcă să amâni orice inițiativă de gen pentru zilele următoare.

Horoscop Sagetator azi 21 februarie 2020

Plimbare

Sub nicio formă să nu stai azi în casă deoarece te vor apuca gândurile negre. Ca să nu cumva să îți strici starea, mergi la prieteni, ieși să te plimbi sau dă o raită prin magazine. Te vei bucura de momente mai mult decât plăcute.

Horoscop Capricorn azi 21 februarie 2020

Despărțire

O persoană care îți e extrem de dragă va pleca pentru o anumită perioadă, spun astrele, ceea ce te poate întrista. Gândește-te că veți întreține la perfecție legătura prin tehnologie și că poate distanța vă va ajuta mult.

Horoscop Varsator azi 21 februarie 2020

Vești

Vei primi câteva vești profesionale destul de neplăcute. Un proiect important este refuzat, un coleg cu care te înțelegeai bine pleacă sau poate că nu primești o finanțare pentru o idee. Rezistă, deoarece lucrurile vor fi mai bune în viitor.

Horoscop Pesti azi 21 februarie 2020

Carieră

Cariera ta e pe butuci azi. Ori ți se pare că viața ta profesională stagnează, ori poate că o ia de-a dreptul înapoi. Nu dispera, știi prea bine că sunt zile și zile, iar tu ești una dintre zodiile care de obicei strălucesc din punct de vedere profesional.