Horoscop astazi

Zodiac azi

Horoscop Berbec azi 19 martie 2018

Eficienţă

Te aşteaptă o zi de luni extrem de plăcută, chiar dacă ai mult de muncă. Eşti atât de eficientă încât le rezolvi pe toate cu brio şi mai ai şi timp să îţi ajuţi colegii, aşa că devii azi un fel de eroină a biroului. 

Horoscop Taur azi 19 martie 2018

Şansă

Unul dintre colegii tăi îţi va face azi o favoare pur şi simplu fenomenală: îţi oferă şansa de a merge într-o super călătorie de afaceri în locul său. Singura problemă e că iubitul tău nu e la fel de încântat ca tine, dar nici măcar nu îţi mai pasă.

Horoscop Gmeni azi 19 martie 2018

Farmec

Azi îi impresionezi pe toţi cu aspectul tău care iese în evidenţă. Alegi un outfit pur şi simplu răvăşitor şi îi faci pe toţi să îţi cadă la picioare. Deşi nu îţi vei găsi azi marea iubire, tot ai parte de super flirturi, pe care le vei ţine minte multă vreme de acum încolo. 

Horoscop Rac azi 19 martie 2018

Proiect

Închei cu un succes uluitor un proiect de afaceri azi şi îl impresionezi pe şeful tău. Deşi nu mai ştie cum să îţi mulţumească, nu face nicio aluzie la o poziţie nouă sau la posibilitatea de a-ţi mări salariul, ceea ce te determină să îţi cauţi o altă slujbă, mai ales că ai şi un potenţial angajator.

Horoscop Leu azi 19 martie 2018

Sfaturi

Nu prea ai multe motive pentru a te simţi mândră de tine azi, dar excelezi la un capitol: eşti o mamă perfectă sau te descurci foarte bine cu o persoană mai mică din familia ta. O ajuţi la teme sau o susţii în a-şi alege un viitor proiect sau carieră şi te descurci formidabil.

Horoscop Fecioara azi 19 martie 2018

Demonstraţie

Azi ai de gând să îi demonstrezi iubitului tău cât de importantă eşti pentru el, şi cea mai bună modalitate pe care o găseşti este să devii indiferentă cu el sau flirtezi cu altul în faţa sa. E o idee foarte bună, deoarece el va fi pur şi simplu scos din minţi şi decide să ducă relaţia voastră la un nou nivel.

Horoscop Balanta azi 19 martie 2018

Nervi

Te scoate din minţi azi faptul că şeful tău se comportă de parcă nu ar avea încredere în tine aşa cum trebuie. Acesta te tratează de parcă nu ai fi în stare să te ocupi de un proiect complex, ceea ce te determină să porţi o discuţie cu el. Arată-i ce poţi!

Horoscop Scorpion azi 19 martie 2018

Iertare

Azi vei lua decizia de a ierta o persoană care ţi-a greşit foarte tare în trecut. Faci acest lucru deoarece realizezi că el nu mai e acel om care a făcut acel lucru, dar şi pentru că tu te-ai maturizat. Te vei simţi împăcată cu tine, extrem de bine după ce o faci. 

Horoscop Sagetator azi 19 martie 2018

Propunere

Azi primeşti o propunere profesională pur şi simplu extraordinară din partea unei persoane care este foarte influentă. Accepţi bucuroasă, cu atât mai mult cu cât e exact ce îţi doreai, dar e posibil ca această persoană să depăşească anumite limite în comportamentul cu tine. Fii tare pe poziţii!

Horoscop Capricorn azi 19 martie 2018

Admiraţie

Azi eşti pur şi simplu impresionată de talentul unui coleg de muncă, care ţi se pare că depăşeşte cu uşurinţă toate performanţele de care tu ai fost vreodată mândră. La început simţi puţină invidie, dar apoi decizi că este neapărat necesar să înveţi lucruri noi de la el.

Horoscop Varsator azi 19 martie 2018

Probleme

Această zi îţi va aduce unele probleme. Una dintre rudele tale te roagă să îi faci un serviciu, iar tu pur şi simplu nu poţi să refuzi. Cu toate acestea, ar trebui să ţii cont de faptul că vei ajunge să îţi compromiţi toate planurile ocupându-te de sarcinile sale.

Horoscop Pesti azi 19 martie 2018

Sfat

Dacă ai azi o dilemă pe care nu ştii prea bine cum să o rezolvi, astrele sunt de părere că ar trebui să îţi întrebi iubitul. Acesta îţi vrea binele şi te cunoaşte mai bine decât oricine, aşa că sfatul lui se va dovedi nepreţuit.