Horoscop astazi

Zodiac azi

Horoscop Berbec azi 21 mai 2018

Izolare

Se întâmplă astăzi ceva care te deranjează destul de tare și care te determină să îți dorești să stai singură. Însă astrele te avertizează că pentru a-ți reveni din această situație soluția este să îți petreci timpul cu oameni dragi ție. Doar de la ei îți vei lua energia și puterea de a trece peste. 

Horoscop Taur azi 21 mai 2018

Plăcere

Te așteaptă o zi plăcută, mai ales dacă o petreci în compania unor oameni la care ții. Contextul astrologic oferă energii pozitive atât ție, cât și celor care îți sunt apropiați. Profită de aceste avantaje pe care le ai și trăiește o zi cu totul și cu totul specială!

Horoscop Gmeni azi 21 mai 2018

Emoții

Ține minte că nu trebuie ca în fiecare zi să fii plină de energie, gata să cucerești lumea! Astăzi te vei simți încărcată de emoții foarte puternice, iar tentația ta este de a fugi pentru a scăpa de ele. Mai bine ai petrece mai mult timp cu tine însăți, fiindcă aceste sentimente îți vor da mai multă putere decât crezi!

Horoscop Rac azi 21 mai 2018

Strălucire

Este ziua în care ești menită să strălucești. Energia zilei îți va prii foarte mult și, chiar dacă ai la un moment dat schimbări de dispoziții, vei vedea că toate lucrurile vor fi în favoarea ta. Nu e greșit să afirmi că ziua asta e făcută pentru tine!

Horoscop Leu azi 21 mai 2018

Recunoștință

E foarte important ca astăzi să îți arăți recunoștința față de persoanele care te-au ajutat. Folosește toate energiile intense ale zilei pentru a-i copleși cu mulțumiri pe toți cei care ți-au fost alături. Sunt atât de mulți oameni buni și sensibili în jurul tău, cu siguranță vor aprecia gestul.

Horoscop Fecioara azi 21 mai 2018

Karma

Azi primești ajutor din partea cuiva pe care l-ai susținut la rândul tău în trecut. E ziua ce îți demonstrează mai mult decât orice că există karma în această lume și că e într-adevăr foarte puternică. Abia după ce te salvează vei realiza ce pericol mare a atârnat deasupra ta! În plus, e genul de zi care îți restabilește încrederea în umanitate.

Horoscop Balanta azi 21 mai 2018

Dorințe

Îți dorești foarte mult să obții ceva, dar realizezi că sunt și alte persoane care vor aceleași lucruri ca și tine! Pentru a evita ca cei din jur să încerce să te tragă înapoi, cel mai bine ar fi să mimezi indiferența. Nu îi lăsa pe competitori să vadă cât de pasionată ești și vei vedea că lucrurile vor sta mult mai bine pentru tine!

Horoscop Scorpion azi 21 mai 2018

Ajutor

Vei fi azi un adevărat model pentru lumea din jurul tău! Iei apărarea unei persoane care nu o duce deloc bine și care poate fi colegul tău sau o simplă cunoștință. Nu îți minimiza meritele, deoarece acea persoană chiar nu s-ar fi putut descurca fără ajutorul tău, ceea ce ar trebui să te facă să te simți pur și simplu mândră de tine.

Horoscop Sagetator azi 21 mai 2018

Greșeală

Nu considera că dacă ai făcut o mică greșeală la muncă înseamnă că ești o persoană complet incapabilă din punct de vedere profesional. Astrele te avertizează că se poate întâmpla ceva la muncă pe care îl resimți ca pe o mică tragedie, dar care nu ar trebui să te facă să cedezi. Dacă îți vei menține puterea și determinarea obișnuite, nimeni nu te poate învinge.

Horoscop Capricorn azi 21 mai 2018

Îndrăzneală

Azi abordezi o persoană străină într-un mod care ți se pare după complet lipsit de tact. Te simți presată din diverse motive să stai de vorbă cu el și apoi te uimeşte propria îndrăzneală. Nu ai niciun motiv să te simți astfel, deoarece el chiar va crede că ești o persoană cu totul specială și va fi impresionat de atitudinea ta.

Horoscop Varsator azi 21 mai 2018

Neplăceri

Este destul de probabil ca azi să fii obligată să petreci timp în compania unor oameni care nu îți plac deloc, într-un mediu în care nu te regăsești. Ce e și mai trist e faptul că această situația nu va fi temporară, ba dimpotrivă. Poate că te muți cu job-ul sau din oraș, cert este că îți va lua ceva vreme să te adaptezi.

Horoscop Pesti azi 21 mai 2018

Nervi

Vei avea neplăcuta surpriză de a descoperi azi că un om care te impresiona nu numai că te lasă indiferentă, dar te și irită. Ceea ce te enervează mai tare decât orice e tendința acestui om de a se lăuda în mod excesiv și de a se da mare. La un moment dat simți nevoia de a-i spune verde în față ce te deranjează, dar renunți.